Icy Wonders slot

Icy-Wonders-slot

Som du säkert har räknat ut av namnet så har detta spel ett arktiskt tema. Bland stora gnistrande isberg så hittar du flera söta karaktärer och underhållande animationer. Allt du förknippar med nordpolen och ett arktiskt klimat kommer du att hitta som symboler i detta härliga spel. När du spelar på hjulen så kommer det att dyka upp slädhundar, igloos, isbjörnar och mycket mer.

Icy wonders Slot är ett 5-hjuls slot med 30 vinstlinjer, två progressiva jackpots, RTP på 93,1 procent och massor av andra vinster! Så det är inte så konstigt att det är listat som ett av de bästa progressiva jackpottspelen.

När du sätter igång och spelar väljer du din bet-level, din insatsnivå, från ett till fyra och myntvärdet är ställbart mellan 0,01 till 0,50. Detta gör att du får större möjlighet att välja hur mycket du vill spela för och hur mycket du vill satsa.

Du ska hålla utkik efter eskimåflickan som är din Scattersymbol. Denna symbol ger dig möjligheten att plocka hem free spins. Du har möjlighet att få mellan 10 till 30 free spins beroende på antal Scattersymboler.

När det kommer upp en glad val så vet du att du har hittat Wildsymbolen. Han kommer att hjälpa dig ta hem vinster genom att förändra andra symboler till din fördel. De enda symboler han inte rår på är bonus- och Scattersymbolen.

Bonussymbolen är en pingvin i röd mössa. När du får tre eller fler pingviner på rad, från vänster till höger, så startar bonusspelet. Här ska du hitta vilka pingviner som har en vinstsumma bakom ryggen. Spelet är över när du klickar på en pingvin som håller fram ett fiskben istället för en fisk med en viss summa.

Vill du testa andra bra slots kan jag rekommendera: spela-slots.nu som har recensioner av många slots.

Icw Wonders